Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Corolla Club NL (CCNL) is opgericht door een groepje initiatiefnemers. In januari 2000 is gekeken of er animo was om met Toyota Corolla rijders en liefhebbers een club te vormen. Op 27 Maart 2001 is Corolla Club NL officieel opgericht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag als zijnde vereniging.

Binnen een half jaar had 70% van de ingeschreven clubleden de contributie betaald en het eerste clubblad was een feit. Vanaf dat moment bestaat het bestuur van Corolla Club NL uit zes leden. Al snel bleek dat te weinig. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste leden die het bestuur willen ondersteunen. Heb je interesse? Neem contact op met het bestuur.

Ieder jaar streeft de club ernaar om een mooie evenementenagenda op te stellen. Wij proberen de evenementen zo te organiseren dat deze plaats vinden verspreid door heel Nederland. Een aantal meetings die ieder jaar terug keren op de agenda zijn C’Day, JapFest en ITM (voorheen ITT).

Sinds 2007 is Toyota gestopt met het produceren van de Toyota Corolla en is de Toyota Auris in productie genomen als opvolger van de negende generatie Toyota Corolla E12 / E120. Hier kun je meer lezen over de geschiedenis van de Toyota Corolla.

Ons Profiel

– Het bevorderen van contacten tussen eigenaren van een Toyota Corolla en/of Auris;
– Het in stand houden van Corolla-klassiekers;
– Het verstrekken van diverse adviezen over o.a. onderhoud, reparatie en restauratie door en voor leden;
– Het uitwisselen van informatie over tuning & styling voor de Toyota Corolla & Auris;
– Het verzamelen van informatie over folders en schaalmodellen van de Toyota Corolla en Auris;
– Het bijhouden en uitbreiden van een stukje historie in het informatie-archief;
– Het organiseren van evenementen;
– Het samenwerken met andere verenigingen, organisaties of interessante bedrijven en/of instellingen.

Wie kan er lid worden?

ALLE Toyota Corolla’s en Aurissen welkom en dus niet alleen maar de snelle modellen of modellen vanaf een bepaald bouwjaar. Zolang er op het kentekenbewijs Toyota Corolla of Toyota Auris staat, kan men lid worden. Kortom iedereen is welkom. Voor meer informatie klik hier

Donateurs
Heb je geen Toyota Corolla of Toyota Auris en wil je wel graag bij de club? Geen probleem, wordt donateur! Een donateur geniet net als leden van alle voordelen van de club. Zo zijn er al een aantal Toyota Paseo’s en zelfs een Toyota Avensis binnen Corolla Club NL. Voor meer informatie klik hier

Sponsoren
Toyota-dealers en andere bedrijven zijn net als de Toyota importeur zelf van harte welkom om de club te sponsoren. Dat kan op verschillende manieren. Denk aan een weblink op de sponsorenpagina van onze website. Hiervoor is het mogelijk om opties te bespreken. Maar er is ook de mogelijkheid voor een eigen forumgedeelte of korting aanbieden op bijvoorbeeld producten voor clubleden. Voor meer informatie klik hier

Adverteren
Club en forumleden mogen op het forum advertenties plaatsen. Niet-leden kunnen geen gratis advertenties plaatsen.

Klassieke Corolla’s (vanaf 20 jaar en ouder) of speciale modellen cq uitvoeringen (AE82, AE86, 4WD, GTi, G6R, enz.) kunnen na goedkeuring door de webmaster te koop aangeboden worden op de website.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Public Relations via pr@corollaclub.nl

Website
Op internet is het allemaal begonnen. Deze homepage van Corolla Club NL is vooral informatief. Voor clubleden is het mogelijk een eigen ledenpagina op de website te laten plaatsen. Op de ledenpagina’s zijn foto’s van clubauto’s te vinden en ook links naar homepages van leden. Daarnaast komt er een hele historie van de Toyota Corolla bij. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Public Relations via pr@corollaclub.nl

Forum
Ook is er een Corollaforum voor iedere Toyota Corolla en Toyota Auris fan en/of eigenaar. Iedereen kan zich registreren op ons forum. Niet leden hebben echter wel beperkte toegang tot het forum, betalende forumleden hebben een grotere toegankelijkheid en clubleden hebben de volledige toegenkelijkheid tot het forum. Klik hier voor meer informatie Hier kunnen liefhebbers en leden in contact komen met andere liefhebbers en leden door middel van een berichten-forum. Hierin worden allerlei onderwerpen aangesneden zowel technisch als informatief. Corolla Club NL heeft voor leden extra onderwerpen op het forum. Nadat je jezelf geregistreerd hebt en je door een admin van het forum bent omgezet naar ‘CCNL-Member’ (evt. aanvragen in topic ‘Moderator’) kun je berichten plaatsen op een klein deel van het forum. Als betalend lid heb je toegang tot extra onderwerpen die met Corolla Club NL te maken hebben. Jouw stem en mening telt bij ons gewoon mee!
Ook kunnen leden van CCNL een zogenaamde ‘avatar’ uploaden. Een avatar is het plaatje wat boven je naam op het forum komt te staan.

Kortom, een complete site én forum voor en door CCNL leden!