G6R

Over al je verbouwingen, aanpassingen, enz...

Moderator: Moderator

Gebruikersavatar
jaapio
President member
President member
Berichten: 1002
Lid geworden op: vr apr 13, 2007 07:18
Type Corolla: E10
Auto: P9 en MR2
Locatie: Limburg/Brunssum

Re: G6R

Bericht door jaapio » ma mar 11, 2019 09:27

Wat zou jij doen als je iets je strot in geduwd krijgt en je wordt er zieker van??? :shock:

Ik zou het niet meer slikken hoor. :lol: :lol:

Na drie reumatologen, een internist, een neuroloog kreeg ik nooit geen duidelijk antwoord op mijn vragen maar wel een kist pillen die ik maar diende te slikken en die gewoon niet hielpen. Als je dat dan aangeeft is het antwoord “leer er maar mee leven”.
Wat heb je daar aan als iemand die 6 jaar medicijnen heeft gestuurd je zo weg stuurt?

Uiteindelijk weer bij de huisarts en weet het ook niet meer. We gaan eens prednison proberen. Twee weken 40mg per dag. Met mijn gewicht mag ik 50mg hebben.
Eurekaaaaaa….. dag later klachten met 90% verminderd.
Na een week, eigenwijs als ik ben, halveer ik zelf hoeveelheid naar 20mg. Het werkt. Geef dat aan bij de huisarts. Goed gedaan jochie, jij bent baas over eigen lichaam en als het werkt, goedzo zegt hij. Komende drie maanden 20mg slikken. En weer eigenwijs, na een week halveer ik het weer naar 10mg. Ook dat werkt. Anyway….. uiteindelijk de hoeveelheid zelf terug gebracht naar 2.5mg en het werkt. Slik ik nu een twee jaar.

Kom ik laatst bij de uwv arts. Vraagt die mij waarom ik prednison slik. Ik leg dat uit en zij is het daar totaal niet mee eens. Dat hoort niet bij uw klachten, zegt die arts die 6 jaar medicijnen heeft gestudeerd. Ik vraag wat ik dan zou moeten slikken. Komt ze met diezelfde zooi aan wat niet hielp.
Als ik dan zeg dat die medicijnen niet helpen en wat ik nu slik wel krijg ik als antwoord dat prednison niet bij mijn klachten horen maar die andere zooi wel. Helpt niet…roep ik…dan leer er maar mee leven.

Dus wat heeft het te zeggen als iemand 6 jaar medicijnen heeft gestuurd maar zo doof is als een kwartel?

Ik heb bij defensie met chroom 6 verf gewerkt. Meerdere oud collega’s hebben al het loodje gelegd. Bij elke specialist waar ik geweest ben heb ik dat aangegeven. Geen enkele specialist heeft gedegen onderzoek gedaan hiernaar. Men gooit het op artrose. Uit het niets, ineens binnen twee maanden in zo goed als elk gewricht artrose? Men vind dat wel vreemd maar doen er verder niks ermee. Wat heeft die studie dan voor zin?

Gezondheidszorg is geen zorg meer maar een verdienmodel. Prop de mens maar vol, verdienen wij lekker. Zeg niet dat het niet zo is. Zeker als je dan nu in de media hoort dat de mens vanaf zijn 70ste jaar weinig nut meer heeft voor de maatschappij en er dan maar eens goed bekeken moet worden of ze voor sommige behandelingen nog wel een aanmerking komen. het zal je moeder van 72 maar zijn hè die een nieuwe knie nodig heeft maar niet krijgt.

Maar goed, als ik pillen krijg waarvan ik beroerder wordt of niet helpen, slik ik ze niet. Zoeken ze maar wat anders wat wel helpt. Zoals mijn huisarts heeft gedaan.
Hij zij ooit tegen me “ik ben een vriend met medische kennis en samen zoeken we naar een oplossing. Ik heb gestudeerd maar het is jouw lichaam”.

Ik begrijp Peet wel......

Gebruikersavatar
Peet
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 4249
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:08
CCNL lidnummer: 803
Type Corolla: E11
Auto: corollag6r

Re: G6R

Bericht door Peet » ma mar 11, 2019 20:44

Ik zal jullie nog wat vertellen ,ik heb 2 jaar geleden een burn-out gehad en was zwaar depressief ,
Zag het niet meer zitten ,en alleen voor mijn vrouw was ik er nog ,het duurde maanden voor ik geholpen werd ,en antiedeprasiefa kreeg (hang me niet op aan me schrijf werk ,}
Het is ook een ziekte dit ,ik schaam me er niet voor
Daar na die hersen invarkt ,dus ik zit vol met pillen
Het gekke is dat de pillen zo verslavend gemaakt worden dat je er niet meer van af kan komen ,en probeer je het ,dan ga je kapot ,ze schatten op 20:000 doden per jaar ,maar daar mag niet over gepraat worden .dus krijg je weer pillen die de bij werkingen op heffen van de andere pillen ,
De pillen industrie leef hier van ,ik ben nu hun nummer en schat kist
De artsen ,specialisten krijgen vergoedingen om hun pillen uit te schrijfen .
Als patiënt ben je de lul dus .
Ik ben geen beste schrijver ,maar jaap begrijp me te minste

Het ergste van die chesterol pillen was dat ik weer depressief er van werd ,heb dat verteld tegen de neuroloog ,en die zij door gaan en antie verhogen
Ze hebbe dus schijt aan me of patiënt
Dus ze kon van mij ff dood pleure ,dat weet ze nu ook ,was ook niet meer welkom
Groom 6 heb ik ook mee te maken gehad ,jaren lang.
In de verf ,lassen van exsoties matriealen ,straling ,gasse ,kan zo wel door gaan ,heb ook een lange tijd aan de pretnizon gezeten ,me bloed lichaampjes waren naar de klote en viel steeds vlouw ,koppijn ,spier pijn enz enz ,maar werd steeds dikker en zwaarder ,ben tegen advies in gestopt ,ik word zo boos hier om ,dat wil je niet weten ,,

Onder laatst was er nog een zaak van mannen die azn het werkt gezet zijn ,bij de spoorwegen ,verven van treinen ,mensen hebben groom 6 in hun vlikker zitte en ze hebbe zo wat geen poot om te staan ,ja een vergoeding ,pfffff ik snap jou zaak ook jaap ,respek voor je verschrikkelijk lust en geniet over al van ,zeker je ritjes naar Duitsland

Ik boks nog steeds om dat er dan een stofje vrij komt die mij een goed gevoel geef ,heb me toen ook geholpen ,na dat ik het niet meer zag zitten ,
Ik spar. Niet meer en op me kop laten slaan kan echt niet meer ,ze zijn meer bang voor hersen bloeding met die bloed verdunners dan weer een propje jaap ,maar mot wel op passen ,ik boks al van af me 15 ,zit dus gewoon in me bloed :lol:

Wat je bedoelt met 6 jaar kan ik niet zo goed volgen ,
Als er geld verdiend kan worden over andermans zijn rug ,kan je 1000000 jaar gestudeerd hebben,je ben vat baar voor de poen ,al sterf een ander ,het maakt geen moer uit ,geld is alles

Dit verhaal is ff anders dan over auto,s praten ,maar ach dan word er te minste nog ffwat geschreven

Morge een lange rit maken naar Arnhem met dat ouwe zwarte lijk ,word die ook weer is warm .ik rij een half uurtje daar na me zoon ,
Ik reddat nooit zo eind pffff

Gr peet ,

Gebruikersavatar
jaapio
President member
President member
Berichten: 1002
Lid geworden op: vr apr 13, 2007 07:18
Type Corolla: E10
Auto: P9 en MR2
Locatie: Limburg/Brunssum

Re: G6R

Bericht door jaapio » di mar 12, 2019 07:15

Yep, is een schimmige wereld hoor die farmaceutische industrie en de zorgsector. Het gebeurd inderdaad dat artsen en specialisten vergoedingen krijgen als ze van een bepaalde fabrikant hun medicijnen voorschrijven.
Vaak genoeg in het nieuws geweest.
Sterker nog, ik ben ervan overtuigd dat sommige ziektes goed behandeld kunnen worden maar dat men dat niet doen. Een fabrikant zoekt jaren naar een medicijn tegen de ongeneeslijke ziekte neusvleugelreuma (ik verzin maar wat) Zij stoppen er miljoenen in voor onderzoek. En dan eeeuurrekaaaa…. Bij toeval vinden ze een stof dat neusvleugelreuma helemaal geneest.
Fabrikant wilt wel hun investering terug verdienen en daarnaast winst maken.
Wat denk je dat de fabrikant gaat doen? Medicijn op de markt brengen zodat neusvleugelreuma uitgeroeid kan worden? Denk het niet want dan verdient de fabrikant niks meer en kunnen huiswaarts keren met een schouderklopje.
Of ze maken het medicijn zo duur dat de zorgverzekeraar zegt “nee, vergoeden wij niet, is te duur”.

Kan je beter niet al te lang bij stil staan bij dit soort praktijken…….
corollapowerrr schreef:
ma mar 11, 2019 07:30
Gelukkig hebben jullie ook 6 jaar medicijnen gestudeerd
Zoals i k het begrijp is deze opmerkingen van corollapowerrr goed bedoeld. De artsen en specialisten hebben medicijnen gestudeerd en zullen het beter weten dan wij. Niet slim om de adviezen van hen niet op te volgen.

Ergens zit daar wel een kern van waarheid in natuurlijk maar ondanks dat, eigen baas van je eigen lichaam. Waar de ene arts het ene pilletje voorschrijft komt een andere arts weer met een heel ander pilletje. Ik denk toch wel dat ze dezelfde opleiding hebben gehad, toch?
Ondanks de 6 jaar medicijnen studie denk de heren er toch ook weer verschillend over. Lees maar terug….huisarts versus uwv arts. ( in mijn geval )

Zeker niks om over te schamen Peet. Wie heeft er tegenwoordig niet eens een burnout gehad.
Endorfine, oftewel gelukshormoon, komt vrij bij het sporten. Dus wel nog lekker boksen maar niet meer op je hersenpan laten meppu.goed hoor. Je moet bezig blijven en zeker wij ouwe knakkers.

Tja, chroom6. Ook weer zoiets waar je geen touw aan vast kan knopen. De één krijgt een vergoeding en de ander is de al uit de pijp, kassieweile oftewel, naar de eeuwige jachtvelden. De lui die verplicht waren aan die treinen te werken krijgen allemaal een vergoeding, ziek of niet. Defensie heeft een hoop ziektebeelden geschrapt…. Waar sommige al wel een vergoeding hebben gehad kunnen anderen er weer naar fluiten.
Ik zelf heb er een advocaat op zitten maar hoor er weinig van. (rechtsbijstandverzekering)
Ik stop er ook geen energie meer in…… vind het wel best zo.

Arnhem…… lekker stukkie.

Ik ga straks een vriend ophalen in Düsseldorf airport….. deutsche autobahn….even laagvliegen met een snelle Audi hahaha of scheld ik nu?

Afbeelding

Afbeelding

Na bijna twee weken krijgt usse GTSi vandaag zijn plekje weer terug 8-) 8-)

Gebruikersavatar
Peet
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 4249
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:08
CCNL lidnummer: 803
Type Corolla: E11
Auto: corollag6r

Re: G6R

Bericht door Peet » di mar 12, 2019 23:08

Hoi jaap ,mog ik ooit een prijs Winne ,dan koop ik echt een Audi
Over de pille zooi zitte we op het zelfde foet stuk te minste
1 ding kwam ik van daag wel achter na het stoppe van die chesterol pille
Heb 1,5 uur heen gereden .me zoon een stuk terug en ik heb het stuur over genomen
Ook wij hebbe laag gevlogen .en vlink door gereden
Hebbe 400 km gedraaid van daag ,moeste nog wat andere dingen doen
Tank is aardig leeg ,vol weg gegaan pfff
Maar een maand geleden had ik dit echt niet kunne doen zo lang rijden
Dus kan je na gaan ,wat die pokke pille met je doen

Dag ff dat die e10 pleite was :shock:

Gr peet

Gebruikersavatar
jaapio
President member
President member
Berichten: 1002
Lid geworden op: vr apr 13, 2007 07:18
Type Corolla: E10
Auto: P9 en MR2
Locatie: Limburg/Brunssum

Re: G6R

Bericht door jaapio » wo mar 13, 2019 06:01

Mocht je ooit een prijs winnen dan beter geen Audi kopen jonghu of wat dan ook van VAG :shock:
Audi van die vriend van me gaat als de brandweer, dat dan weer wel maar blijft rommel. Om de haverklap is er wel wat aan. Gelukkig is hij monteur en kan het zelf wel maken. Waar hij zijn werk doet staan Golfjes, Scirocco's..... wat ik daar al allemaal gezien heb :shock: :shock:

Mooi joh dat het rijden al een stuk beter is gegaan :D

Hahaha nee hoor, E10 is niet weg. Vriend van me was op vakantie. Heb ik de E10 hier voor de garage gezet zodat zijn Audi achterom kon staan veilig en wel. Tja je mot wat over hebben voor je vrienden. ;)

Was me nog wel een dingetje met die storm. Op de E10 zitten van raamspoilerdingwindvangers zeg maar. Raam staat altijd op een kiertje. Ook tijdens die storm. Nu is het één baggerzooi in de E10 van wata daar allemaal door dat kiertje naar binnen is gewaaid hahahaha...... :shock: :shock:

Gebruikersavatar
Peet
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 4249
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:08
CCNL lidnummer: 803
Type Corolla: E11
Auto: corollag6r

Bericht door Peet » vr mar 22, 2019 19:16

O jaap dat wis ik niet ,ik dag dat ze juist zo goed waren die Audi,s :shock:

Was het een zooitjein de e10 ,Wha heb twee wagens die ook ff een beurd binne en buite nodig hebbe ,ze wachte maar tot het voor jaar .geen tijd en geen zin

Peet

Gebruikersavatar
Peet
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 4249
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:08
CCNL lidnummer: 803
Type Corolla: E11
Auto: corollag6r

Re: G6R

Bericht door Peet » zo mar 31, 2019 20:40

Ennnn nog niks gedaan ,ja tanken pff zuipers zijn het
Maar zit te denken om die g6r weer terug te zetten op zijn originele veren ,ik heb ze nog leggen namelijk ,alleen de schokbrekers niet meer ,zijn verbouwd en zitten er onder ,weet niet of het gaat om grotere veren er op te zetten?
Maar zien we in het voor jaar wel ,ik wil af van dat gestuiter namelijk ,
Gewoon net ff wat lekkerder rijden .en wat rustiger ,
Anders op zoek naar een goed g6r zetje kompleet
Krijg nog steeds geen zin om te poetsen ,wagen is gooor ,krijg aan alle kanten te horen wat er aan de hand is met me ,stond zelfs in de kou te poetsen whaha
Oja heb een lek ventiel ,heb me de tandjes gezocht waarom die banden na 3weke wat leeg liep ,
Nee zit het tussen de ventiel en velg een lek .pfffalleen als je tegen het ventiel aan druk dan zie je het pas ,ik dag dat ik achterlijk werd ,
U zij gegroet vrinden
Peet
.

Gebruikersavatar
Peet
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 4249
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:08
CCNL lidnummer: 803
Type Corolla: E11
Auto: corollag6r

Re: G6R

Bericht door Peet » ma apr 01, 2019 21:19

toch na me werk wat gedaan .ff de g6r velgen schoon gemaakt en zwart gespoten ,gaan onder de e 10 binne kort .ze klaagt dan ze met winter bande geen bochte kan neme .schiet mij maar lek nu .
dus hare majesteit wil weer knalle

heb mijn mak velgen (die hadde baviane schurf ),lak laag laat los)gestraald.
ligjes dan wel te verstaan .
heb zo straal zetje gekocht bij de lidel een keer ,en het werkt als een speer
in een grote ijzere bak ff stralen ,vang je die zooi ook weer op namelijk ,voor her gebruik
heb al 1 velg gespoten en gelijk een lak laag er op geknald .
moet dus alleen nog gaan polijsten .tot ik een ons weeg
komt later wel weer .

beetje bij beetje ga ik wat doen , :shock:
peet

Gebruikersavatar
jaapio
President member
President member
Berichten: 1002
Lid geworden op: vr apr 13, 2007 07:18
Type Corolla: E10
Auto: P9 en MR2
Locatie: Limburg/Brunssum

Re: G6R

Bericht door jaapio » di apr 02, 2019 06:07

Moooooooooooiiiiiiiii man.....dat je beetje bij beetje weer de boel wat aangeslingerd krijgt :toost:

Straalsetje van de Lidle :shock: ..... wil ik wel eens zien dan.
Heb je foto's gemaakt van het resultaat? Ben niet nieuwsgierig maar wil wel alles zien....van Bavianen schurft tot het moment dat je een ons weegt hahaha....

Wat stuiteren betreft...ik heb Vogtland onder de E10 en die bevallen prima....nee geen babbies :lol: :lol:
Lek ventieleke ook opgelost?

Gebruikersavatar
R1ck
Starting member
Starting member
Berichten: 52
Lid geworden op: di aug 15, 2017 15:15

Re: G6R

Bericht door R1ck » di apr 02, 2019 16:05

Peet,

Ik heb nog een set Billstein B4 schokdempers met bijna nieuwe Eibach verlagingsveren. Zat onder de liftback maar ik ben overgestapt op een schroefset van BC-Racing. Schokdempers zijn niet lek en kunnen denk ik nog wel even mee!

Roept u maar als er interesse is, ik sta altijd open voor een bod.

https://link.marktplaats.nl/m1391684329

Gebruikersavatar
Peet
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 4249
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:08
CCNL lidnummer: 803
Type Corolla: E11
Auto: corollag6r

Re: G6R

Bericht door Peet » di apr 02, 2019 22:16

hoi jaap
nee geen foto,s gemaakt ,wand die krijg ik hier toch niet op .
zal wel van het wekend ff wat maken dan ,zet het wel op feest boek ,maar de schurft is er al af hoor . :lol:
zetje koste 2 tientjes geloof ik ,gewoon een spuit pistool op lucht druk en 2 flesse met fijn ijzer zant of zo iets

Mot over de schokbrekers nog ff na denken ,de veren voor de g6r heb ik nog ,.gelukkig nooit weg gedaan
maar zat te denken aan zo lucht pompe zet ,zo dat je de hoogte kan verstellen ,weet je niet
ook te koop bij de lidel
daar hebbe ze van alles hoor :shock:

rick nog geen intresse in je veren ;)

peet

Gebruikersavatar
Peet
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 4249
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:08
CCNL lidnummer: 803
Type Corolla: E11
Auto: corollag6r

Re: G6R

Bericht door Peet » za apr 06, 2019 20:51

zo van daag me g6r wielen op nieuw zwart gespoten .en die speciale race bandjes ff in de olie gezet .
winter bandjes er onder uit en die glimmende zooi er onder ,'voordeel van g6r velgen is je heb geen hulp ringen nodig /past als een pik in een weduwe vrouw op een e 10 .wagen van binne ff schoon gezogen en met een doekie ff rond gegaan
morge ff de buiten kant in de bietteak zetten ,

nou nog wel een keer de stoel bekleding schoon zien te maken
hoe doe ik dat heren ,een puist gloor er op ??? en wat water
of is er iets speciaal er voor ?

had ook al een beginnetje gemaakt met die mak velgen ,alles gespoten (voor me g6r)
maar ik had weer een spuit bus er tussen zitten die gaf sinaasappel schille op me lak (of hoe je dat ook noeme mag )
heb ik weer ,dus van daag maar ff lekker dik er over heen gespoten .
morge een dikke vette lak laag er over heen knalle ,en dan gaan polijsten .heb natuurlijk het groom ook zwart gespoten had het wel eerst in gesmeerd met kruipolie ,maar maakt niets uit .de cemisliks die er onder zitten kunne nog een zomertje mee ,en die bande kleven zo lekker als ze warm zijn ,kan ik te minste weer wat bochten nemen

wie het weet mag het zeggen hoe je stoellen schoon maakt met spul heren

gr peet

Gebruikersavatar
jaapio
President member
President member
Berichten: 1002
Lid geworden op: vr apr 13, 2007 07:18
Type Corolla: E10
Auto: P9 en MR2
Locatie: Limburg/Brunssum

Re: G6R

Bericht door jaapio » za apr 06, 2019 22:02

Stoelen schoon maken :shock:
Kom je maar eens hier naar toe op een zonnige dag of..... neem wetsuite mee....maken we je stoelen schoon met George :lol:

Afbeelding

Extraxtor...speciaal om auto stoelen bekleding schoon te maken..... niet te lang wachten want ons huis staat binnenkort te koop en dan heb ik geen tijd meer :shock:

Gebruikersavatar
Martijn
Forum Admin
Forum Admin
Berichten: 6247
Lid geworden op: ma sep 16, 2002 17:06
CCNL lidnummer: 1
Type Corolla: KE70
Auto: Toyota CHR
Locatie: Wassenaar
Contacteer:

Re: G6R

Bericht door Martijn » zo apr 07, 2019 08:07

Heb hier ook een extractor staan. Eerst goed insoppen en zacht borstelen en dan alles uit de bekleding zuigen met de extractor.
Zonnige dag is wel aan te raden want het duurt ff voor alles weer droog is. Dus hou rekening met natte kont.. :lol:
AfbeeldingHyaku ichi !!

˙˙˙ɐʇoʎoʇ uɐʌ uǝʌoqǝʇsɹǝpuO

Gebruikersavatar
Peet
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 4249
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:08
CCNL lidnummer: 803
Type Corolla: E11
Auto: corollag6r

Re: G6R

Bericht door Peet » ma apr 08, 2019 21:09

Ik lees het al ,kan Beter nieuwe stoele kopen Wha geintje hoor ,jaap je heb net nieuwe zonne panelen op je huis ,en een mooie karport ,en nu gaan verhuizen .?
Bedank voor jullie aan bieding ,laat ik eerst maar tot warmer weer wachte ,anders droog die zooi nooit meer
En jaap jij woond aan de andere kant van de wereld ,kolere wat een eind
Mot 1 keer in de week naar Arnhem ,niet normaal meer wat een pokkeeind
Ben gewoon achter in me e10 gaan ligge met wat kussens ,me wijfie ree toch
Alleen me benen lage in de knoop pfff

Gr peet

Gebruikersavatar
jaapio
President member
President member
Berichten: 1002
Lid geworden op: vr apr 13, 2007 07:18
Type Corolla: E10
Auto: P9 en MR2
Locatie: Limburg/Brunssum

Re: G6R

Bericht door jaapio » di apr 09, 2019 06:38

Andere kant van de wereld? Daar springen kangoeroe's rond en die vind je niet hier hahaha....retourtje delft brunssum is maar ruim 400km hahahaha..... zelfde als een enkeltje Duderstadt :lol: :lol:

Tja...aan alles komt een eind en soms moet je een andere weg bewandelen. Ons huis gaat de verkoop in omdat het financiele plaatje een heel stuk gunstiger wordt. Iets met lage rente en zo. Zonnepanelen neem ik gewoon mee. Carport....tja.... is ingekalkuleerd :D :D

Gebruikersavatar
Peet
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 4249
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:08
CCNL lidnummer: 803
Type Corolla: E11
Auto: corollag6r

Re: G6R

Bericht door Peet » ma apr 15, 2019 21:27

Sterkte met je verkoop van je huis jaap ,als je de e10 maar niet verkoopt ;)
Stoele doe ik van de zomer wel
G6r velgen zitte onder de e10 ,weet niet of ik dat al verteld had :D
De andere g6r velgen zitten nog onder me e11 ,de mak velgen waar ik mee bezig was ,stralen en spuiten die zooi ,is een mislukking geworden
Ik had alles zwart gespoten ,en moes nog 1 keer er overheen spuiten
Nee neem ik een verkeerde andere type spuit bus ,begind die zooi er onder los te komen ,kreeg een sinasappelhuid en liet los
Heb ff het afval bed er uit gepleurd in de tuin
,ik naam een kwast en een verf blik ,en ben gaan smeren ,niet schilderen wand dan mot ik polen in huren ,ik kan het niet
Komt er hier op neer dan ik mot gaan stralen op nieuw ,kat met een u
Maar heb verlopig geen tijd. Meer voor die klote velgen
Mot me zoon zijn tuinhuis gaan verbouwen , ;)
Dus pappa ff geen tijd meer :shock: :shock:
Trouwens van daag heb mijn vrouw de e10 door de 2 ton heen gejaagd ,dus die is in gereden nu
Ze had er weer 300 km op zitte van daag .

Oja onder de e10 zitte speciale dubbele veren aan de achter kant ,komen van jaap zijn e10 af
Vorige eigenaar wel te verstaan ,fikkie
Dus is het net een American met zijn kont hoogin de lucht ,
Nee moes ik gister een aan hanger huren metdubbele wielen ,
Kreeg ik toch die aanhanger niet over de kogel ,kreeg het wieltje niet verder uit gedraaid ,kolere op tillen ging ook niet .,dat is dus een nadeel er van dat die zo hoog staat ,je stap wel lekkerder in ,
Heb een koker ijzer onder het wieltje gezet en toen om hoog gedraaid die zooi .pfff

1 voor deel die lange ritten ,wagen zuip minder :shock:
1 op 13 .met de duurste bp beziene ,en wat nafta er bij
Hoe komt dat ,om dat ze gaat als de brandweer ,ik zeg wel eens ,word je achter na gezeten of zo ,pfff
Maar goed ,u zij gegroet heren .
Peet

Gebruikersavatar
Peet
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 4249
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:08
CCNL lidnummer: 803
Type Corolla: E11
Auto: corollag6r

Re: G6R

Bericht door Peet » zo mei 19, 2019 15:04

Af keur e10 ,rem leiding was zo wat door ,gelijk een nieuwe van voor tot achter
Er onder late gooie
Dus de zelfde dag weer apk en weer rijde
Moes wel ff pinne :shock:

Ben nog met die mak velgen bezig geweest ,word er dood ziek van
Weer alles schoon gemaakt ,verf er af
Grond verf er op gespoten ,en toen zwart
Begind weer alles te zopen en te schuimen .
Ik word er helemaal de biel van .
Het is dat er cemi sliks onder zitte ,anders had ik ze zoo in de sloot gepleurd
Verfde spuite en schilderen is niet voor mij weg gelegd
Terwijl ik met een zwart busje van de action me g6r velgen wel mooi zwart krijg
Schiet mij maar lek :shock:
Word vervolg
Pffff
Peet

Gebruikersavatar
Martijn
Forum Admin
Forum Admin
Berichten: 6247
Lid geworden op: ma sep 16, 2002 17:06
CCNL lidnummer: 1
Type Corolla: KE70
Auto: Toyota CHR
Locatie: Wassenaar
Contacteer:

Re: G6R

Bericht door Martijn » zo mei 19, 2019 15:22

ff pinnen tegenwoordig... ti..ti..ti en opgelost. :D

Voor die wielen.. misschien toch die grote mannenbroek eens aantrekken en wegbrengen voor nieuwe laklaag.
Ben je er voor altijd vanaf. Kost voor 4 velgen 200-250 maar dan zijn ze van binnen en buiten als nieuw.
Gewoon weer ff.. ti..ti..ti.. pinnen als ze klaar zijn. :lol: ;)

Goed en vrij voordelig adres : http://www.metaalreiniging.nl/ in Badhoevedorp.
AfbeeldingHyaku ichi !!

˙˙˙ɐʇoʎoʇ uɐʌ uǝʌoqǝʇsɹǝpuO

Gebruikersavatar
jaapio
President member
President member
Berichten: 1002
Lid geworden op: vr apr 13, 2007 07:18
Type Corolla: E10
Auto: P9 en MR2
Locatie: Limburg/Brunssum

Re: G6R

Bericht door jaapio » di mei 21, 2019 07:36

Soms gaat de ene verf niet samen met de andere verf..... hoe wie en wat :shock: geen idee. Inderdaad, weg brengen en klaar is Klara..... zo blijf je bezig he... :shock:

Gebruikersavatar
Peet
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 4249
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:08
CCNL lidnummer: 803
Type Corolla: E11
Auto: corollag6r

Re: G6R

Bericht door Peet » vr mei 24, 2019 22:24

Zal nog ff reageren ,ik ga het nog 1 keer proberen ,daarna laat ik het doen ,wand ik word er dood ziek van ,het hoef net echt mooi te zijn (,rem stof vreet toch alles weg ),maar wel glad ;)
Wil de wielen klaar hebbe ,dan kan ik eind volgende week ,die g6r velgen onder van Daan halen ,en rem zooi weer schoon en rood maken
,dan nog ff een keer schone olie er in ,en klaar is peet met auto 1 ,nog 2 te gaan
Waar koop je zin tegen wordig :lol:
U zij ge groet

Peet

Gebruikersavatar
Martijn
Forum Admin
Forum Admin
Berichten: 6247
Lid geworden op: ma sep 16, 2002 17:06
CCNL lidnummer: 1
Type Corolla: KE70
Auto: Toyota CHR
Locatie: Wassenaar
Contacteer:

Re: G6R

Bericht door Martijn » za mei 25, 2019 08:25

Het schiften van lak komt vaak door verschillende samenstelling. Primer en lak zijn wel van hetzelfde merk?

Zin verkochten ze vroeger in blikjes maar had laatst deksel niet goed erop gedaan.. alles weg :lol:
AfbeeldingHyaku ichi !!

˙˙˙ɐʇoʎoʇ uɐʌ uǝʌoqǝʇsɹǝpuO

Gebruikersavatar
Peet
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 4249
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:08
CCNL lidnummer: 803
Type Corolla: E11
Auto: corollag6r

Re: G6R

Bericht door Peet » zo mei 26, 2019 16:24

Ik heb de verf gekocht en onder verf laag in een speciale verf zaak ,hier in delluuuuft
Dat zit wel goed
Mot alleen meer gedult hebben met spuite.
En wat af stand neme met spuite. Maar ja waar koop je geduld pfff

Peet

Gebruikersavatar
Martijn
Forum Admin
Forum Admin
Berichten: 6247
Lid geworden op: ma sep 16, 2002 17:06
CCNL lidnummer: 1
Type Corolla: KE70
Auto: Toyota CHR
Locatie: Wassenaar
Contacteer:

Re: G6R

Bericht door Martijn » ma mei 27, 2019 08:53

Geduld is gratis :D

Spuiten is altijd met laagjes opbouwen.. dus de eerste spuit is nooit dekkend!
Geef het even de tijd om te drogen voor je er weer overheen gaat met die knikkerbus. Soms is 5x nevelend spuiten de oplossing voor een mooie, stevige deklaag.

Merk het nu met de C-HR.. die heeft allemaal rode puntjes van een opgewaaide rode spuitnevel.. en dat zit vervelend vast.
Zo vast dat hij bij Steve van Driven2Shine staat om het op te lossen.

Dus 20x nevelen zal beter resultaat geven als in 3x dekkend spuiten!!
AfbeeldingHyaku ichi !!

˙˙˙ɐʇoʎoʇ uɐʌ uǝʌoqǝʇsɹǝpuO

Gebruikersavatar
Peet
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 4249
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:08
CCNL lidnummer: 803
Type Corolla: E11
Auto: corollag6r

Re: G6R

Bericht door Peet » zo jun 02, 2019 18:34

Hoi Martijn. ,dat is klote die spuitnevel ,mooi klusje voor Steve ,mot trouwens nog wat bestellen ook bij hem ,die wax die 6 maande blijf zitte ,vAn daag fles leeg geknepen .heb weer een
Pappie op het dak aan gemaakt ,stuk of4 waxen en uit smeren die handel ,over twee wagens heen ,glimt weer als een tiet .
De velgen heb ik redelijk voor elkaar gekregen ,ze zitte er ook al onder ,wat een verschil met rijden ,had het eerder motte doen ,maar ja kan niet alles hebben
Verder niks bijzonders ,in me vakantie ga ik er wel weer onder leggen en na lopen ,spuitje zwart hier en daar ,spooilers er af ,en twee ton zant verwijderen ,
En misschien weer zee vissen ,durf nog niet alleen zo verweg van wege me kop dus visse van uit me koffer bak van me Corolla ,strandt is nog te veel lopen .krijg ik een weg trekker dan kom ik die duine niet meer over ,of met dat ouwe lijk het strand op ,kan ook :lol:
U zij gegroet hoor
Peet

Gebruikersavatar
jaapio
President member
President member
Berichten: 1002
Lid geworden op: vr apr 13, 2007 07:18
Type Corolla: E10
Auto: P9 en MR2
Locatie: Limburg/Brunssum

Re: G6R

Bericht door jaapio » ma jun 03, 2019 04:32

Kijk....weer lekker bezig geweest jonghu...... 8-) 8-)

Afbeelding

Gebruikersavatar
Peet
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 4249
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:08
CCNL lidnummer: 803
Type Corolla: E11
Auto: corollag6r

Re: G6R

Bericht door Peet » ma jun 03, 2019 20:28

Klasse schoonheid :lol:
Peet

Gebruikersavatar
Martijn
Forum Admin
Forum Admin
Berichten: 6247
Lid geworden op: ma sep 16, 2002 17:06
CCNL lidnummer: 1
Type Corolla: KE70
Auto: Toyota CHR
Locatie: Wassenaar
Contacteer:

Re: G6R

Bericht door Martijn » wo jun 05, 2019 17:21

Kijk nou... Twee mooie Corolla´s voor de deur!! 8-)
Wat kan een mens zich nog meer wensen??

Misschien tijd voor een klein meetingkje in je straat of heel dichtbij.. ff gezellig en geen druk. ;)
AfbeeldingHyaku ichi !!

˙˙˙ɐʇoʎoʇ uɐʌ uǝʌoqǝʇsɹǝpuO

Gebruikersavatar
Peet
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 4249
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:08
CCNL lidnummer: 803
Type Corolla: E11
Auto: corollag6r

Re: G6R

Bericht door Peet » di jun 11, 2019 20:41

Ja en me zoon ook nog een Corolla ,
Meting .pffff ik heb geen idee wanneer en waar ,,

Peet

Gebruikersavatar
jaapio
President member
President member
Berichten: 1002
Lid geworden op: vr apr 13, 2007 07:18
Type Corolla: E10
Auto: P9 en MR2
Locatie: Limburg/Brunssum

Re: G6R

Bericht door jaapio » wo jun 12, 2019 07:03

Gewoon straat afzetten en voor je deur......ijskast naar buiten vol met bier :lol: :lol: bbq erbij..... :lol: :lol: en dan de heeeeeele corollaclub in je straat hahahahaha..... niet te lang wachten want binnenkort wonen wij nog verder weg..... :shock: :D :D

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast